Microsoft Xbox One S

В Xbox One S е много по-малък от оригиналния Xbox One, въпреки че той държи на същото ъгловати, правоъгълна форма. На 2.5 от 11.6 до 8.9 инча (HWD), това е направо изискан до Xbox One (3.2 от 13.5 до 10.4), а малко по-висок, но малко по-плитко, отколкото на PlayStation 4, Не само, че е по-малък от предшественика си, неговото захранване е напълно вътрешно като PS4, така че можете да започнете да проливането на 2.1-от-6,6-с-2.9-инчов тухла власт на първия Xbox човек трябва да работи.

Вижте GalleryView Всички 8 снимки в галерия
Освен малкия си размер, за Xbox One S е бяло до черно на Xbox нечии. В противен случай, той споделя в общи линии сходна визуален стил, с ъгли при остри прав ъгъл и преден панел се отличава с един слот за диск в ляво и нажежен Xbox лого и мощност бутона в дясно. Бутонът се е физическа, така че трябва да всъщност го натиснете, за да включите системата.

Microsoft Xbox One SThe система, която е разделена на плавен ляв половината и текстурирани, почти Lego подобни на дясната половина, седи на малко по-малък квадрат черна основа. Предния ръб на основата има USB порт, инфрачервен сензор, и бутон за управление на сдвояване (преместени от лявата страна на оригиналния Xbox One).

Задният панел притежава още два USB порта, плюс HDMI вход, един HDMI изход, 3.5 мм инфрачервен бластер пристанищни, оптичен аудио изход, един Ethernet порт и слот за заключване на една тетрадка. Тя не разполага с порт Kinect; Microsoft изглежда са напълно изоставени някога включена камерата.
Microsoft Xbox One S
Изпълнение на играта
Като система за игра, на Xbox One S работи точно като на Xbox One. Това е съвместим с всички дискови-базирани и сваляне Xbox One игри, заедно с библиотеката на Xbox 360 игри Microsoft е направила обратно съвместим. Тя също може да побере много повече от тези игри, тъй като неговото 2TB твърд диск е четири пъти по-голям от 500GB диск за Xbox нечии.

Освен оптичен подкрепа диск, на Xbox One S се характеризира със същата медийна функционалност, като на оригиналния Xbox One, включително и на разнообразието на поточно видео приложения като Amazon, Hulu, Netflix, Twitch, и YouTube, плюс живо по телевизията интеграция с OneGuide и HDMI вход. 4K видео поддръжка простира в момента само да Ultra HD блу-рей дискове, все пак. В момента никой от стрийминг приложения на трети страни са били актуализирани, за да подкрепи 4K видео стрийминг.